Over mij

Cindy Heemskerk

Welkom bij Furst styling!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt, waar ik mijn passie voor interieurontwerp, styling en grafische vormgeving deel. Mijn naam is Cindy Heemskerk en ik ben een ervaren interieur stylist met een scherp oog voor detail en een creatieve benadering van design.

Op deze website vind je een bron van inspiratie en deskundig advies om je te helpen jouw droominterieur te creëren. Of je nu op zoek bent naar een totale make-over van je huis of gewoon wat tips nodig hebt om een specifieke ruimte nieuw leven in te blazen, ik sta klaar om je te begeleiden.

Als interieur stylist geloof ik sterk in de kracht van een goed ontworpen ruimte om ons welzijn en geluk te bevorderen. Mijn missie is om jou te helpen een omgeving te creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en persoonlijk afgestemd op jouw behoeften en levensstijl.

Op deze website deel ik mijn expertise en inzichten over verschillende aspecten van interieur styling. Je vindt hier foto’s, tekeningen en tips over het creëren van harmonieuze kleurenschema’s, het kiezen van de juiste meubels en accessoires, het optimaliseren van de indeling van ruimtes en nog veel meer.

Naast de informatieve inhoud, bied ik ook interieur styling diensten aan waarbij ik persoonlijk bij jou thuis kom om samen te werken aan het realiseren van jouw ideale interieur. Ik help je bij het selecteren van meubels, het kiezen van kleuren en het creëren van een sfeer die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Ik nodig je uit om door de verschillende pagina’s van de website te bladeren en je te laten inspireren door de prachtige interieurprojecten en tips die hier te vinden zijn. Mocht je vragen hebben of behoefte hebben aan advies, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier. Ik sta klaar om jouw interieurdromen werkelijkheid te laten worden.

Tip-> Neem ook zeker een kijkje in mijn webshop, waar je een selectie vindt van de leuke producten die ik zorgvuldig heb ingekocht en verzameld gedurende de tijd.

Met vriendelijke groet,

Cindy Heemskerk