Omdat elke woning anders is en elke wens anders is begint een interieuradvies altijd met een kennismakingsgesprek bij jou thuis. Doormiddel van een vragenlijst en het gesprek maak ik een offerte op maat met een plan van aanpak.

Om het duidelijker te maken heb ik 4 pakketten waar uit gekozen kan worden. Uiteraard kan er ook een basis gekozen worden en dit aanvullen met losse pakketten.

Hieronder wat meer uitleg over de onderdelen.

Interieuradvies

Kennismaking
Ik neem telefonisch of per email contact met je op om elkaar even wat beter te leren kennen. Dan kunnen we ook een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Intakegesprek
Wanneer de kennismaking geklikt heeft en je verder wilt met mij kom ik langs voor een intakegesprek. Ik stuur je vooraf een vragenlijst waar de diverse wensen ingevuld kunnen worden. Dan kan ik tijdens het gesprek nog beter in detail gaan.

Moodboard
Met een moodboard geef ik doormiddel van beelden de look &feel aan van het interieur

Kleuradvies
Kleuren geven een beter beeld van de sfeer die gecreëerd gaat worden. Dit wordt verzameld in een kleurenkaart. Een basiskleur met een aantal subkleuren die gecombineerd kunnen worden met een mooi behang.

Materiaaladvies
Onder materiaal advies valt een advies voor vloer en/of gordijnen.

Plattegrond
Ik maak een plattegrond van de ruimte. Daarnaast maak ik 2 opties van de indeling. Dit door bestaande meubels en zelf gekozen meubels.

Interieuradvies

Tussentijdsgesprek
Met een tussentijdsgesprek nemen we de moodboard, indeling en kleurenkaart door. Hierna kan ik het advies nog gerichter maken.
3d tekening
Om alles meer visueel te maken kan ik de ruimte in 3D maken. Deze tekening geeft uit verschillende hoeken een mooi beeld van de ruimte.
Lichtplan
Licht is belangrijk in je woning. Zowel de basis als sfeer verlichting. In deze optie geef ik aan in de tekening waar en welke verlichting komt.

Meubelplan
In een meubelplan geef ik aan welke meubels ik adviseer.

Accessoiresplan
Accessoires maken het interieur af. Ik geef aan in grote lijnen welke kussens, kandelaren gekozen kunnen worden. Uiteraard is het ook mogelijk dat ik dit aankoop voor je.

Kostenoverzicht
Met het maken van een productenlijst en kostenoverzicht geef ik aan waar de producten gekocht kunnen worden en voor welke prijs.

Presentatie
Ik geef een presentatie van het plan wat ik gemaakt hebt. Je krijgt een mooie lookbook met kleur-en materialen kaart.

Presentatie